Zorg & Daad

Zorg en Daad

Menu

Samenwerking

Samenwerking

Zorg en Daad streeft naar het creëren van een omgeving waar jeugdigen met psychosociale noden zich optimaal kunnen ontwikkelen, met als doel zelfredzaamheid te bevorderen.

Om ons integrale zorgaanbod te versterken, werken we samen met Rotterdam DeCode-Helpt en Rotterdam Recruitment Agency. Deze partners richten zich op het creëren van zinvolle dagbesteding, het aanleren van vaardigheden en de begeleiding naar arbeidsparticipatie in de maatschappij.

De Code Rotterdam biedt perspectief aan jongeren door middel van diverse dagbestedingsactiviteiten. In hun traject werken jongeren aan hun fysieke en mentale gezondheid, identiteitsontwikkeling, samenwerkingsvaardigheden en beroepsgerichte skills.

Rotterdam Recruitment Agency (RRA) bouwt hierop voort door jongeren te koppelen aan reguliere banen. RRA beschikt over een ‘klaarstoomprogramma’ om jongeren voor te bereiden op de arbeidsmarkt en heeft een uitgebreid netwerk van organisaties waar zij geplaatst kunnen worden.

Deze samenwerking maakt ons integrale aanbod compleet en ondersteunt onze visie voor jongeren: het bevorderen van welzijn, het nemen van regie over hun eigen leven en het benutten van hun potentieel in de maatschappij.