Zorg & Daad

Zorg en Daad

Werkwijze

Werkwijze

De werkwijze van Zorg en Daad is zeer gestructureerd en punctueel. Dit zorgt ervoor dat het proces vanaf de aanmelding tot en met de plaatsing stapsgewijs en soepel verloopt, voor zowel de opdrachtgever als de ZZP’er.

Hoe we te werk gaan

1.

Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. In dit gesprek bespreken en analyseren wij de zorgvraag van uw organisatie. Onze adviseur bepaalt samen met u de invulling van de zorgvraag en bijbehorende overeenkomsten. Onze adviseur wordt tevens uw vaste aanspreekpunt.

2.

Vervolgens vindt er een selectieprocedure plaats uit ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals, om de juiste ZZP’er te koppelen aan uw zorgvraag.

3.

Wij van Zorg en Daad vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en te waarborgen. Daarom zullen wij ook betrokken zijn bij het plaatsingsproces. Dat wil zeggen dat wij de potentiële kandidaten aan u voorstellen en sollicitatiegesprekken organiseren op de gewenste locatie, datum en tijd. Tot slot is er de mogelijkheid, indien gewenst, om het sollicitatiegesprek te voeren in het bijzijn van onze adviseur.

4.

Na het sollicitatiegesprek zullen wij met u de kandidaten evalueren. Vervolgens worden de gewenste ZZP’ers gekoppeld aan uw organisatie. Daarna vindt er een briefing plaats met de ZZP’er alvorens te starten met de opdracht. Tot slot houden wij gedurende de opdracht, veelvuldig contact met de opdrachtgever en de ZZP’er.